joi, 8 ianuarie 2015

Noutăți Erasmus +

- Ghidul Programului Erasmus+ în limba română (disponibil și în secțiunile dedicate fiecărei acțiuni cheie). Atenție, în cazul în care există discrepanțe între cele versiunea din limba română și cea din limba engleză, va prevala conținutul celei din limba engleză.
formularele de candidatură pentru domeniul tineret pentru Parteneriate Strategice și pentru Dialog structurat (disponibil și în secțiunile dedicate acestor două acțiuni cheie)
mandatul pentru mobilități de tineret pentru runda 4 februarie 2014  precum și un model de notă de ambasadă pentru participanții la schimburi de tineret și mobilități ale lucraărilor de tineret (disponibile și în secțiunea de mobilități de tineret).

Vă remintim faptul că formularele de candidatură pentru proiecte de mobilitate sunt deja disponibile pe site în secțiunile dedicate fiecărui sector (vezi și știrea Formulare Erasmus+ 2015 - proiecte de mobilitate). Formularele de Parteneriate Strategice pentru domeniile educația adulților, educație școlară, formare profesională (VET) și universitar încă nu sunt disponibile și le vom publica de îndată ce le vom avea disponibile din partea Comisiei Europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu