sâmbătă, 13 octombrie 2012

Vrei să studiezi în străinătate? Nu rata: Romanian International University Fair 2012!

            Romanian International University Fair - RIUF este cel mai mare eveniment educaţional din România şi Estul Europei. Anual, peste 100 de instituţii educaţionale, din peste 20 de ţări, vin să interacţioneze direct cu tinerii români interesaţi de studii internaţionale. 
Editia de Toamna RIUF 2012 
va avea loc la:
 Bucuresti, 20-21 octombrie  
Cluj, 23 octombrie 

 Pe site http://www.riuf.ro/  
poţi găsi detalii despre programul evenimentului, 
poţi afla cu cine te poţi întâlni la târg 
sau
 poţi urmări planificarea prezentărilor ce vor avea loc. 

 Mii de elevi de liceu şi studenti au plecat la studii in străinătate, în perioada 2005-2012, după ce au participat la RIUF şi au obţinut toate informaţiile necesare realizării procesului de aplicare. În timp ce expozanţii pot interacţiona cu mii de studenţi, stabili conexiuni cu agenţi şi universităţi de prestigiu din România, vizitatorii pot afla informaţii despre studiul în străinătate, să participe la workshopuri şi seminarii, să descopere oportunităţi de carieră şi să se înscrie la concursuri cu diferite premii. De asemenea, nu rataţi concursurile de pe pagina lor de internet, de unde puteţi afla si ultimele ştiri despre ce se întâmplă la această ediţie. Peste 60 de universităţi vor participa la Editia a 11a RIUF, din toamna anului 2012. 

Informaţiile de mai sus le-am preluat de pe site-ul organizatorilor ( http://www.riuf.ro/), de unde puteţi obţine mai multe informaţii, vă puteţi înscrie pentru a participa la ediţia din acest an, până în data de 17 octombrie 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu