luni, 24 octombrie 2016

Pretestare IELTS

Grupul EDUCATIVA vă invită la

”Pre-testări gratuite IELTS”

EDMUNDO, programul gratuit de consiliere pentru elevii care își doresc să studieze în străinătate, organizează, în colaborare cu British Council, în Beclean, pe 2 noiembrie 2016  o sesiune de pretestare IELTS a nivelului de limbă engleză.
Toți elevii de clasa, a XI-a și a XII-a din Beclean sunt invitați să participe. Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze profesorului de limba engleză din liceu și sunt rugați să completeze formularul online, disponibil aici: https://form.jotform.com/62582852390966;

      Cum îi ajută pretestarea IELTS pe elevi?
      Pretestarea IELTS le permite elevilor să-şi determine nivelul de limbă engleză şi să înceapă să se pregătească mai intens pentru a ajunge la nivelul de care au nevoie pentru a fi acceptaţi la o universitate din străinătate sau pentru a obține punctajul dorit la unul dintre teste recunoscute internațional.
      Ce se întâmplă după pretestare?

      Cu două zile înainte de eveniment, elevii participanți la pretestarea IELTS vor primi informații cu privire la ora începerii si locație. În decurs de 14 zile elevii vor afla care este punctajul obținut și nivelul de limbă engleză aferent. 

Pentru înscrieri, accesați următorul link: https://form.jotform.com/62582852390966Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu