luni, 20 octombrie 2014

Campanie Salvaţi Copiii

 Sigla_Salvati_Copiii_200
Copiii au nevoie de ajutorul tău astăzi! 
La nivel mondial, milioane de copii se luptă să supravieţuiască în unele dintre cele mai sărace locuri de pe planetă. Tu poţi fi Super Eroul lor. Urmăreşte acest video şi arată-l şi prietenilor tăi.
Salvaţi Copiii a marcat Ziua mondială pentru eradicarea sărăciei prin organizarea celei de-a treia ediţii a Maratonului Internaţional al Copiilor (Race for Survival), cea mai mare asemenea competiţie organizată la nivel global, cu 50.000 de participanţi din 70 de ţări. În România, 216 băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani s-au întrecut la maraton-ştafetă cu copii din întreaga lume, evenimentul desfăşurându-se concomitent în toate ţările participante.

Scopul compeţiei este de a atrage atenţia asupra fenomenului sărăciei şi riscului de excluziune socială ca principală cauză a mortalităţii în rândul copiilor.

În fruntea fiecărei echipe s-a aflat câte o personalitate publică: Andi Moisescu, Amalia Năstase, Cristian China-Birta, Monica Roșu, Diana Oprea, Cristina Pocora, Marius Ionescu.


Fii alături de noi şi ajută-ne să răspândim poveştile copiilor care supravieţuiesc în ciuda tuturor dificultăţilor!
Cu recunoştinţă,
Gabriela Alexandrescu
Preşedinte Executiv Salvaţi Copiii România



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu