marți, 30 iulie 2013

Vă rugăm să votaţi şcoala noastră în cadrul campaniei "Profi te premiază"

În perioada 2 septembrie 2013 - 20 octombrie 2013, fiecare client care achiziţionează produse din magazinele PROFI participante va primi, pentru fiecare bon fiscal de cumpărături, un număr de 10 puncte, indiferent de valoarea bonului. 
 Bonul fiscal emis consumatorului pentru fiecare cumpărătură, va conţine un cod de bare care va include următoarele informaţii: numărul total de puncte acumulate pentru cumpărăturile aferente acelui bon fiscal, magazinul şi casa de marcat care a emis bonul fiscal, numărul bonului fiscal. 
Clienţii vor scana acest cod de bare la displayurile instalate în magazinele Profi participante la Campanie, alegând, de la acelaşi display, şcoala căreia doreşte să-i acorde punctele achizitionate. 
 Clienţii pot acorda puncte oricărei şcoli înscrise în Campanie, indiferent de magazinul în care au făcut cumpărăturile si indiferent de magazinul în care scanează bonul fiscal. 
 La sfârşitul Campaniei, în urma “voturilor” acordate de Participanţi prin scanarea codurilor de bare de pe bonurile fiscale obţinute ca urmare a cumpărăturilor efectuate în magazinele Profi, pentru fiecare magazin participant 
Organizatorul va întocmi un clasament care va cuprinde denumirea şcolilor şi numărul de puncte obţinute de fiecare dintre ele.
 Ajutaţi-ne să ne numărăm printre câştigători, acordând puncte COLEGIULUI NAŢIONAL "PETRU RAREŞ", BECLEAN:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu