luni, 19 aprilie 2010

Ecouri de la Olimpiada nationala Ionel Teodoreanu


FELICITARI RĂZVAN POP, CLASA A V - a, COLEGIUL NAŢIONAL "PETRU RAREŞ" BECLEAN, PENTRU PREMIUL SPECIAL OBŢINUT LA OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE LIMBĂ, COMUNICARE ŞI LITERATURĂ ROMÂNĂ "IONEL TEODOREANU" - IAŞI, 14-17 APRILIE 2010


Felicitari tuturor!
Am avut ocazia sa fiu alaturi de patru copii minunaţi,talentaţi, serioşi, care au reprezentat cu cinste judeţul nostru. Ei au obţinut următoarele punctaje:
Popescu Ioana, clasa a VI-a, Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" Bistriţa, 94,25 puncte
Enea Smărăndiţa, clasa a VI-a, Şcoala Generală "Ştefan cel Mare" Bistriţa, 100,75 puncte
Andrecuţ Alexandra, clasa a V-a, Şcoala Generală nr. 4 Bistriţa, 107 puncte (Menţiune! FELICITĂRI!)
Pop Răzvan, clasa a V-a, Colegiul Naţional "Petru Rareş" Beclean, 103 puncte (Premiu Special pentru originalitate şi creativitate în formularea răspunsului! BRAVO!)
Mesaj pentru minunaţii elevi, pe care am avut onoarea să îi însoţesc în acest popas în oraşul care păstrează cu atâta emoţie urma paşilor pierduţi: Cei mai mari câştigători aţi fost voi, pentru că aţi avut şansa de a participa la acest prestigios concurs alături de cei mai buni copii din ţară şi pentru că v-aţi clasat pe poziţii onorabile în clasamentul final al concursului.
Vă doresc mult succes în continuare! Sper ca voi să reprezentaţi un exemplu pentru colegii voştri iar dragostea pentru lectură, pentru literatura română şi universală să îşi câştige mai mulţi adepţi şi datorită vouă...
Aştept şi impresiile voastre în legătură cu participarea, de ce nu, chiar aici, pe blog...

Un comentariu:

  1. Felicitari elevului si profesoarei pentru faptul ca au reprezentat cu cinste Colegiul si implicit orasul Beclean.

    RăspundețiȘtergere